Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Schrijf de eerste review van dit product

Proefkist Marchesi Alfieri - Piemonte - Italië

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 62,50

Speciale prijs: € 57,50

Proefkist Marchesi Alfieri - Piemonte

Details


Proefkist Marchesi Alfieri (Rood)  € 57,50 incl. verzendkosten
Een proefkist wijn bestellen is de manier om kennis te maken met de wijnen van Marchesi Alfieri. De zorgvuldig geselecteerde wijnen van Marchesi Alfieri biedt u de unieke kans om zelf een oordeel te kunnen geven over het de wijnen. Van Marchesi Alfieri hebben wij voor u de volgende wijnen geselecteerd.

                                              

Extra informatie

Wijninformatie Nee
Kasteelinformatie

Marchesi Alfieri - Piemonte - Italië

In 1696 werd begonnen met de bouw van de residentie van het landgoed. Het ontwerp, van de Italiaanse architect Bertola, is in Piemontese barokke stijl met elegante lijnen. Het kasteel ligt midden in een groot park met eeuwenoude bomen. Voor uitbreiding van het park in 1820 is, onder leiding van architect Melano, een deel van het dorp verplaatst.

Het park is ingericht naar romantische Engelse stijl, gangbaar in die tijd. Het is mogelijk de prachtige ceders, beuken, linden, monumentale eiken en de laan met iepen te bewonderen.

De accommodatie van het landgoed bevindt zich in 2 historische gebouwen: Locanda en Margherita. Het gebouw Locanda is gelegen aan de ruime binnenplaats van het carrévormige wijnhuis dat naast het kasteel ligt. 

De wijnkelders en de ruimtes voor de wijnproductie liggen eveneens rondom deze binnenplaats. In het midden van de binnenplaats staat een prachtige oude lindeboom.

Kasteelovernachtingen

Kijk hier voor meer informatie

Website

Kijk hier voor meer informatie