Wijnkelders van Casalforte Riondo

De wijnkelders van Casalforte Riondo, gelegen in het hart van de Veneto regio in Italië, zijn een toonbeeld van traditie en innovatie. De eeuwenoude wijnbouwtradities van de regio worden gecombineerd met moderne technologieën om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.

De kelders bevinden zich in Monteforte d'Alpone, omgeven door heuvels en wijngaarden. De druiven die hier worden geteeld, profiteren van een ideaal klimaat en een vruchtbare bodem, wat resulteert in unieke en smaakvolle wijnen.

Casalforte Riondo beschikt over een moderne wijnmakerij waar de druiven met de grootste zorg worden verwerkt.

De vinificatietechnieken zijn erop gericht om de natuurlijke kenmerken van de druiven te behouden en te versterken. Het resultaat is een breed scala aan wijnen, van frisse en fruitige witte wijnen tot krachtige en complexe rode wijnen.

Een bezoek aan de wijnkelders van Casalforte Riondo is een unieke ervaring. Je kunt er de wijngaarden bezoeken, de wijnmakerij bewonderen en natuurlijk de wijnen proeven.

De wijnproeverijen worden geleid door deskundige gidsen die je alles vertellen over de geschiedenis, de wijnbouw en de wijnen van Casalforte Riondo.