Exclusieve wijnen, de smaak van traditie.

Exclusieve, bijzondere wijnen zijn wijnen die bedoeld zijn om te bewaren en te rijpen. Ze zijn vaak gemaakt van druiven van hoge kwaliteit en hebben een complex aroma en smaak. De bijzondere wijnen kunnen worden bewaard voor vele jaren, en hun smaak kan in de loop van de tijd verbeteren.

Onze wijnkelder herbergt een collectie wijnen, die onder ideale omstandigheden worden bewaard. Hieronder vindt u een selectie van wijnen die wij beperkt in voorraad hebben en die uiteraard regelmatig wordt geactualiseerd. 

Uitverkocht

Barbaresco Vallegrande 2015 - Grasso Fratelli

€ 26,95
Uitverkocht

Barbaresco Vallegrande 2015 - Grasso Fratelli

€ 26,95

De Barbaresco Vallegrande 2015 is een rode wijn uit de Italiaanse regio Piemonte. De wijn wordt gemaakt van 100% Nebbiolo-druiven, die worden verbouwd in de Vallegrande-vallei, een van de beste wijnbouwgebieden van Barbaresco.

De wijn heeft een diepe, robijnrode kleur. In de neus zijn intense aroma's van rijpe rood fruit, zoals kersen, bramen en frambozen, te herkennen. Daarnaast zijn er ook aroma's van tabak, kruiden en chocolade te vinden.

In de mond is de wijn vol en krachtig. De tannines zijn goed geïntegreerd en geven de wijn een mooie structuur. De smaak is complex en gelaagd, met nuances van rood fruit, tabak, kruiden en chocolade.


De wijn is perfect te combineren met stevige vleesgerechten, zoals wild, lamsvlees of gevogelte. Ook bij kaas is de wijn een goede keuze.


De Barbaresco Vallegrande 2015 is een elegante en complexe wijn die tot de top van de Italiaanse rode wijnen behoort.

Kenmerken
o Kleur rijp en intens rood
o Druivenras Nebbiolo
o Land Italië
o Provincie Piemonte
o Oogstjaar 2015
o Afsluiting kurk
o Kenmerk complexe wijn
o Alcohol% 15%