Over Kasteelwijnen

Wijnreis in Piemonte

Wat is nu leuker om van je hobby je beroep te maken? We houden van lekkere wijnen, zijn altijd op zoek naar wijn met een eigen verhaal

Onze bezoeken aan de prachtige (historische) wijnhuizen waar je te midden van de wijngaarden kunt proeven, eten en overnachten is een belangrijke inspiratiebron geweest.

In de loop der jaren hebben we een selectie gemaakt van onze favoriete wijnkastelen. Keer op keer komen we terug enthousiast dat de wijnen nog steeds zo heerlijk zijn. En we besloten onze ontdekkingen met andere te delen.

Wijnreis in Frankrijk

Met Kasteelwijnen.com is de hobby ‘wijn en kasteelovernachtingen’ uitgewerkt in een website en een webwinkel. Hierbij werken wij samen met partijen zoals Booking.com die ons ondersteunen met het reserveren van kasteelovernachtingen.

Wijnreis in de Bordeaux

De keuze voor de wijnen van de kastelen is gebaseerd op onze eigen ervaringen met de wijnen, de wijnkastelen en natuurlijk de wijnmakers, opgedaan tijdens onze vele wijnreizen.

Smaak is persoonlijk. Toch denken we dat ons huidige aanbod u zeker zal bevallen. En we hopen dat we u ieder jaar weer een iets breder aanbod van kasteelwijnen en kasteelovernachtingen kunnen bieden.

Kasteelwijnen