Exclusieve wijnen, de smaak van traditie.

Exclusieve, bijzondere wijnen zijn wijnen die bedoeld zijn om te bewaren en te rijpen. Ze zijn vaak gemaakt van druiven van hoge kwaliteit en hebben een complex aroma en smaak. De bijzondere wijnen kunnen worden bewaard voor vele jaren, en hun smaak kan in de loop van de tijd verbeteren.

Onze wijnkelder herbergt een collectie wijnen, die onder ideale omstandigheden worden bewaard. Hieronder vindt u een selectie van wijnen die wij beperkt in voorraad hebben en die uiteraard regelmatig wordt geactualiseerd. 

Centvm Vitis deluxe - Bodegas Valdelana

€ 189,50

Centvm Vitis deluxe - Bodegas Valdelana

€ 189,50

Centvm Vitis deluxe - Bodegas Valdelana

Een exclusieve Rioja van meer dan 100 jaar oude wijnstokken, gelegen op Frans eiken vaten en wordt al generaties lang door de familie Valdelana in beperkte aantallen geproduceerd.

De Centvm Vitis Deluxe is een exclusieve rode wijn uit de Rioja-streek in Spanje. De wijn is gemaakt van tempranillo-druiven die groeien op een wijngaard die ouder is dan 100 jaar. De druiven worden handmatig geplukt en vervolgens gefermenteerd in eikenhouten vaten.

De wijn heeft een diepe, robijnrode kleur. De geur is complex en aromatisch, met tonen van rood fruit, kruiden en vanille. De smaak is vol en krachtig, met een lange, aanhoudende afdronk.

De Centvm Vitis Deluxe is een bijzondere wijn die perfect is voor speciale gelegenheden. De wijn is ook een mooi cadeau voor wijnliefhebbers.

De wijn wordt geleverd in een prachtige box met bladgoud. De doos is voorzien van een luxe handvat en een inlegvel met informatie over de wijn. De doos is een perfecte manier om de wijn te presenteren en te bewaren.

Kenmerken
o Kleur donker rood
o Druivenras Tempranillo
o Land Spanje
o Provincie Rioja
o Oogstjaar 2013
o Afsluiting kurk
o Kenmerk volle wijn, lange afdronk
o Alcohol% 14,5%