Algemene voorwaarden wijnbestelling


1.     Voorwaarden

1.1. Al onze aanbiedingen en offertes zowel schriftelijk als mondeling zijn vrijblijvend.

1.2. Aan foutieve prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle afbeeldingen zijn bedoeld als illustratie. Aan de gepubliceerde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.


1.3. Een overeenkomst komt uitsluitend tot stand nadat wij een opdracht/bestelling hebben bevestigd. Wij houden het recht voor om bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.


1.4. Wanneer u een bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat u de aangegeven producten wenst te ontvangen. U ontvangt direct een e-mail van ons waarin de bestelde artikelen, het bestelnummer, het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en de betalingsgegevens vermeld zijn.

1.5. U heeft wettelijk gezien 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te komen. Mocht u reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, krijgt u het overgemaakte bedrag teruggestort op uw bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na controle van de ontvangen goederen krijgt u de aankoopkosten exclusief verzending retour.

1.6. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, u ontvangt een factuur met btw vermelding.

1.7. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om wijnen aan te kopen via deze website.

NIX18

2. Contactgegevens
Kasteelwijnen.com - Leiden 
Tel.nr 071-5221168 
E-mail: info@kasteelwijnen.com

K.v.K. 685 099 44 
BTW NL 00 11 85 720 B48


3. Betaling
Betaling vindt plaats vooraf via bank- of giro overschrijving, of via iDeal. De kosten van iDeal transacties betalen wij. Vermeld bij de betaling altijd uw bestelnummer. In de bevestiging per e-mail die u tegen deze tijd heeft ontvangen, vindt u alle gegevens om het bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 weekdagen aan ons over te maken.

Wanneer na deze periode geen betaling is ontvangen, wordt automatisch de bestelling teniet gedaan. Mocht u alsnog de producten wensen te ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

4. Verzending
Verzending wordt verzorgd via PostNL. Wij vragen een standaardbijdrage in de verzendkosten van 11,50 euro tot 10 kg. Hierbij inbegrepen is verzekering tegen breukschade en vermissing. Bij eventuele schade dient u het pakket te weigeren bij ontvangst.

5. Levertijd
Uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij proberen de voorraad van de wijnen zo goed mogelijk te vermelden. Indien de voorraad om wat voor reden niet voldoende blijkt te zijn, dan nemen wij direct contact met u op om u hierover te informeren en wordt de bestelling geannuleerd. U heeft in dat geval altijd recht op teruggave van het door u betaalde bedrag.

6. Garantie
U heeft 14 dagen de tijd op uw bestelling terug te komen, dan wel te wijzigen. Als u uw bestelling wilt wijzigen, dient u dit per e-mail (info@kasteelwijnen.com) aan ons te laten weten. 

Wijnen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst met opgave van een geldige reden retour worden gezonden. Graag ontvangen wij hierover binnen 5 dagen na ontvangst van de zending een bericht per e-mail van u. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd en/of geruild.

7. Privacy
De gegevens die u aan ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk. Uw persoons/adresgegevens, e-mailadres en bestellingen worden bewaard in een beveiligde omgeving, uitsluitend voor onze eigen administratie.

Uw persoonlijke gegevens worden nooit vrijgegeven aan derden, anders dan voor het verzenden van de bestelling, het bepalen van de juistheid van de door u verstrekte gegevens en verificatie van de door u uitgevoerde transacties.

8. Aanvaarding voorwaarden
Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen de mogelijkheden die Kasteelwijnen.com heeft zullen wij uiteraard er alles aan doen u tevreden te stellen.