Bestel direct uit de wijnkelders 

De opslag van wijn in kastelen gaat terug tot de Middeleeuwen, toen wijnboeren hun wijnvaten uit de wijngaard brachten om ze op te slaan in kelders die vaak direct onder het kasteel werden gebouwd. Deze kelders dienden meerdere doelen - ze hielden de wijnen koel, beschermden ze tegen zonlicht en boden een ruimte om te rijpen voordat ze werden verkocht of geconsumeerd door de adel.

Sindsdien zijn de wijnkelders in kastelen steeds sierlijker en indrukwekkender geworden, vaak met een indrukwekkend decor zoals ondergrondse tunnels, privé proeflokalen en zelfs watervallen! Sommige van deze kelders zijn zelfs zo populair geworden dat ze nu rondleidingen aanbieden voor bezoekers die ze willen verkennen en meer willen weten over hun geschiedenis.

Of u nu op bezoek bent om de prachtige architectuur te bewonderen of nieuwsgierig bent naar de geheimen die onder uw voeten verborgen liggen, vergeet dan zeker niet de volgende gelegenheid aan te grijpen om de beroemde kelders van de kastelen te bezoeken! Immers, wat is een betere manier om de fijnere dingen van het leven te leren waarderen dan het proeven van eeuwenoude wijnen in een wervelend glas?

Kasteelwijnen biedt u een breed aanbod van diverse wijnen aan. U kunt de wijnen direct bestellen maar u dient wel rekening te houden dat de kosten van verzending iets hoger liggen en de verzendtijd langer duurt dan dat u gewend bent.