Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Schrijf de eerste review van dit product

Proefkist Domaine de Cassan - Provence - Frankrijk

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 37,00

Speciale prijs: € 34,50

Proefkist Domaine de Cassan - Provence - Frankrijk

Details


Proefkist Domaine de Cassan (Rood) € 34,50 incl. verzendkosten
Een proefkist wijn bestellen is de manier om kennis te maken met de wijnen van Domaine de Cassan. De zorgvuldig geselecteerde wijnen van Domaine de Cassan  biedt u de unieke kans om zelf een oordeel te kunnen geven over het de wijnen. Van Domaine de Cassan  hebben wij voor u de volgende wijnen geselecteerd. Helaas is de Gigondas van de Domaine de Cassan niet beschikbaar en bestaat deze proefkist uit 1 fles Côtes du Ventoux en 2 flessen Beaume de Venise.

                                                   


Extra informatie

Wijninformatie Nee
Kasteelinformatie

Domaine de Cassan - Provence - Frankrijk

Midden in het laaggebergte van de Dentelles de Montmirail ligt het Domaine de Cassan, eigendom van de familie Croset. De hooggelegen wijngaarden, op een terroir van kalksteen en onder de hete Provençaalse zon, brengen prachtige kwaliteitswijnen voort.

Het wijndomein wordt gerund door Jean-Charles en Vincent Croset, zonen van Paul Croset die het domein in 1974 overnam van een industrieel uit Lyon. Het wijndomein is idylisch gelegen in het natuurgebied de Dentelles de Montmirail, een stil en ruig terrein.

Het Domaine de Cassan biedt de mogelijkheid te verblijven in vijf eenvoudige maar sfeervolle studio’s.Vanuit uw eigen tuin of terras heeft u uitzicht over de bergen rondom het wijndomein en de wijngaarden die nabij het verblijf liggen.

Het schilderachtige weggetje naar het wijndomein eindigt hier, een zandpad gaat verder de bergen in. Diverse wandenlingen en fietstochten starten direct vanuit het wijndomein zodat u volop kan genieten van de natuur en stilte.

Kasteelovernachtingen

Kijk hier voor meer informatie

Website

Kijk hier voor meer informatie