Welkom bij Kasteelwijnen

Schrijf de eerste review van dit product

Chateau de la Bourdonnière - Beaujolais - Frankrijk

Wijninformatie

 


 
Een selectie van de wijnen van Château de la Bourdonnière kunt u online bij ons bestellen.
             
€ 9,50
Morgon 2009
  
   € 8,50
Regnie 2009
    € 6,50
Beaujolais-Villages 2010
   € 8,00
 Beaujolais-Villages 2010

 

Details

Eigendom van dezelfde familie voor meer dan 5 generaties, werd La Bourdonnière gebouwd in de late 18e eeuw. De accommodatie biedt een fijne sfeer familiebedrijf.

De verschillende gebouwen zijn bedekt met mooie gebogen tegels en er is een prachtige toren met een verbazingwekkende gangpad en een ongewone balkon. Het ziet eruit als een Russische datcha, een charmant huis met amandel-groene luiken met uitzicht op een prachtig uitzicht. Van daaruit kunt u ontdekken de rustige tuinen, de 300-jaar oude Libanese ceder, zijn enorme takken en haar weerspiegeling in de vijver omgeven door rozenstruiken.

Er is ook een moestuin, een groot terras en een zwembad waar u de gelegenheid om te zonnen en te ontspannen zult hebben.

U zult zeker de perfecte plek te vinden door het tuinhuisje of op het zwembad en zal troost en vreugde vinden in het overwegen van de omringende wijngaarden. Voor La Bourdonnière biedt een prachtig uitzicht, van de Py de Morgon naar de vallei Saône en de uitlopers van de Ain gebied. Als het weer helder is, kun je naar de Alpen en de Mont Blanc op de achtergrond.

In deze plaats, gezegend door Goden, maar vooral door Bacchus, de god van de wijn, zul je hartelijk verwelkomd door de jonge eigenaars, Jerôme en Helène Witrant, die het familiebedrijf over nam en dragen op het goede werk en de traditie.

U wordt ondergebracht in een van de drie  slaapkamers van het kasteel die gezellig en elegant zijn, met hun mooie stoffen en hun charmante meubels. Uw verblijf zal zo romantisch zijn als je dacht dat het zou zijn. Naast uw kamer, kunt u de grote woonkamer / bibliotheek waar u zult kunnen genieten van het uitzicht te vinden, hebben uw ontbijt of een boek lezen bij de open haard.

In het hart van het kasteel is een enorme wijnkelder waar u de wijnen van de Beaujolais als de Morgon en de Regnie uitgebreid kunt proeven.

Voor gasten van Kasteelwijnen staat bij aankomst op de kamer een gratis fles wijn klaar. Daarnaast biedt Chateau de la Bourdonnière u een rondleiding aan over het landgoed afgesloten met een wijnproeverij
.

Extra informatie

Wijninformatie

 

 
Een selectie van de wijnen van Château de la Bourdonnière kunt u online bij ons bestellen.
 

            
€ 9,50
Morgon 2009
  
   € 8,50
Regnie 2009
    € 6,50
Beaujolais-Villages 2010
   € 8,00
 Beaujolais-Villages 2010

 

Tips en suggesties

 

 

         

Le château, les douves et le parc

 

 
 
 
     
 
 
 
 

Abbaye de Cluny

 

Bekijk d

        

Château de Cormatin

Breng een bezoek aan Château de Cormatin  


 

Rondrit door de Beaujolais


Maak e

 

 

Boekingsvoorwaarden

 


Via ‘ Reserveringsaanvraag’ geeft u aan dat u een reservering gaat maken via onze website. 


Uw reserveringaanvraag is op basis van beschikbaarheid. Indien uw accommodatie beschikbaar is krijgt u een definitieve bevestiging van uw boeking van de accommodatieverschaffer.


Nadat u een ‘Reserveringsaanvraag’ heeft aangemaakt, worden uw 'Klantgegevens' gevraagd om uw reserveringsaanvraag in behandeling te nemen. Bij  ‘Bestellingsoverzicht’ wordt de reissom wel getoond maar NIET door Kasteelwijnen in rekening gebracht.


Nadat Kasteelwijnen uw 'Reserveringsaanvraag' heeft ontvangen, sturen wij dit direct door naar de accommodatieverschaffer. De accommodatieverschaffer laat u vervolgens weten of uw reserveringsaanvraag wel of niet akkoord is en welke (annulerings- en betalings-)voorwaarden van toepassing zijn.


De reissom en eventuele overige kosten betaalt u altijd aan de accommodatieverschaffer via een aanbetaling of creditcard of ter plekke.


Kasteelwijnen brengt voor de bemiddeling GEEN (reserverings-) kosten in rekening.


Lees hier onze Algemene voorwaarden kasteelovernachtingen en aanvullende informatie over wat u moet weten.

Kasteelinformatie Nee
Kasteelovernachtingen Nee
Website Nee