Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Over Kasteelwijnen


Wat is nu leuker om van een hobby je beroep te maken? We houden van lekkere wijn, zijn altijd op zoek naar wijn met een eigen verhaal.

Onze bezoeken aan de prachtige historische wijnhuizen waar je temidden van de wijngaarden kunt proeven en overnachten is een belangrijke inspiratiebron geweest.

In de loop der jaren hebben we een selectie gemaakt van onze favoriete wijnkastelen. Keer op keer komen we terug, enthousiast dat de wijnen nog steeds zo heerlijk zijn. En we besloten onze ontdekkingen met anderen te delen.


Met Kasteelwijnen.com is de hobby ‘wijn en kasteelovernachtingen’ uitgewerkt in een website en webwinkel. Bij Kasteelwijnen denk je aan volle, ronde en stevige kwaliteitswijnen.

De keuze voor deze wijnen is gebaseerd op onze eigen ervaringen met de wijnen, de wijnkastelen en natuurlijk de wijnmakers, opgedaan tijdens onze vele wijnreizen.

 


Smaak is persoonlijk. Toch denken we dat ons huidige aanbod u zeker zal bevallen. En we hopen dat we u ieder jaar weer een iets breder aanbod van kasteelwijnen en kasteelovernachtingen kunnen bieden.

Kasteelwijnen