Welkom bij Kasteelwijnen

Schrijf de eerste review van dit product

Chateau de Nobles - Bourgogne - Frankrijk

Wijninformatie

 


Wijninformatie


   

 


  

 


  

Bourgogne Rouge


 

Bourgogne Blanc


 

Bourgogne Aligote


 

 

Details

Genesteld in het weelderige groen, is de edele Castle (kasteel van de zestiende eeuw) gelegen in La Chapelle-sous-Brancion op de D14, na de Col de Brancion richting Chapaize.

Een oud kasteel, een vallei, een bron, een menhir, een wijngaard. Dorpjes en middeleeuwse stadjes (Tournus, Cluny) gebouwd met een verbazingwekkende verscheidenheid van aardse stenen, roze, wit. Een landschap dat weinig veranderd sinds het eerste millennium is veranderd.

Deze regio Tournugeois thuisbasis van vele kastelen en historische en beroemde wijngaarden monumenten. Dit historische en geologische rijkdom is een mekka voor wijn-toerisme, populair bij liefhebbers van mooie stenen, authentieke landschappen en lokale producten

Een receptie en ontbijt in de gasten in het lichaam van het kasteel, onder vrienden. 
gastheren spreken Engels en Italiaans. Huisdieren zijn toegestaan. Een eigen parkeerplaats. Geopend van april tot november (Tenzij bijzondere voorzieningen).

Groen, rustig, in een landschap dat volgens Bachelard, stimuleert dagdromen. U bent op het spoor van Lamartine, zoals bekend in Frankrijk als Byron, Shelley en Novalis. Een groot deel van de geschiedenis van Europa werd gesmeed in de Bourgogne. Flora te, lezen, schrijven, wandelen, drink heerlijke wijnen van de Bourgogne, bezoek de site: de Solutre van Vergisson Kasteel Brancion, Cluny, Tournus. De Grand Air, goede nachtrust, de hernieuwde kracht, goed drinken en goed eten.

Voor gasten van Kasteelwijnen staat bij aankomst op de kamer een gratis fles wijn klaar. Daarnaast biedt Chateau de Nobles u een rondleiding aan over het landgoed afgesloten met een wijnproeverij.

Extra informatie

Wijninformatie

 

Wijninformatie

 

  

 

  

 

  

Bourgogne Rouge

 

Bourgogne Blanc

 

Bourgogne Aligote

 

 

Tips en suggesties Nee
Boekingsvoorwaarden

 


Via ‘ Reserveringsaanvraag’ geeft u aan dat u een reservering gaat maken via onze website. 


Uw reserveringaanvraag is op basis van beschikbaarheid. Indien uw accommodatie beschikbaar is krijgt u een definitieve bevestiging van uw boeking van de accommodatieverschaffer.


Nadat u een ‘Reserveringsaanvraag’ heeft aangemaakt, worden uw 'Klantgegevens' gevraagd om uw reserveringsaanvraag in behandeling te nemen. Bij  ‘Bestellingsoverzicht’ wordt de reissom wel getoond maar NIET door Kasteelwijnen in rekening gebracht.


Nadat Kasteelwijnen uw 'Reserveringsaanvraag' heeft ontvangen, sturen wij dit direct door naar de accommodatieverschaffer. De accommodatieverschaffer laat u vervolgens weten of uw reserveringsaanvraag wel of niet akkoord is en welke (annulerings- en betalings-)voorwaarden van toepassing zijn.


De reissom en eventuele overige kosten betaalt u altijd aan de accommodatieverschaffer via een aanbetaling of creditcard of ter plekke.


Kasteelwijnen brengt voor de bemiddeling GEEN (reserverings-) kosten in rekening.


Lees hier onze Algemene voorwaarden kasteelovernachtingen en aanvullende informatie over wat u moet weten.

Kasteelinformatie Nee
Kasteelovernachtingen Nee
Website Nee