Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Schrijf de eerste review van dit product

Proefkist Villa Fiorita - Piemonte - Italië

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 46,50

Speciale prijs: € 44,50

Proefkist Villa Fiorita - Piemonte

Details


Proefkist Villa Fiorita (Rood) € 44,50 incl. verzendkosten
Een proefkist wijn bestellen is de manier om kennis te maken met de wijnen van Villa Fiorita. De zorgvuldig geselecteerde wijnen van Villa Fiorita biedt u de unieke kans om zelf een oordeel te kunnen geven over het de wijnen. Van Villa Fiorita hebben wij voor u de volgende wijnen geselecteerd.

                                                   


Extra informatie

Wijninformatie Nee
Kasteelinformatie

Villa Fiorita - Piemonte - Italië

Villa Fiorita behoort tot de familie Rondolino en is volledig gerestaureerd en gerenoveerd tussen 1985 en 1990. De familie, waarvan de oorsprong uit de 15e eeuw dateren, eigenaar voor generaties van wijngaarden in het beroemde wijn groeiende gebieden zoals Barolo, Ghemme (no), Gattinara. Villa Fiorita ligt aan de zonnige hellingen die de Tanaro vallei, een paar kilometer van Asti domineren.

De dertig hectare wijngaarden die behoren tot de Villa Fiorita (Barbera, Grignolino, Pinot Nero, Chardonnay) zijn allemaal ideaal gelegen. Naast de oude kelders van de Villa Fiorita, waar een aantal wijnen worden gerijpt in rijpingsprocédé van Troncais en Nevers eik, zijn de nieuwe kelders waar de meest moderne vinificatie technieken zijn gebruikt.

Kasteelovernachtingen

Kijk hier voor meer informatie

Website

Kijk hier voor meer informatie