Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Schrijf de eerste review van dit product

Proefkist Castello di Razzano - Piemonte - Italië

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 42,50

Speciale prijs: € 39,50

Proefkist Castello di Razzano - Piemonte - Italië

Details


Proefkist Castello di Razzano (Rood) € 39,50 incl. verzendkosten
Een proefkist wijn bestellen is de manier om kennis te maken met de wijnen van Castello di Razzano. De zorgvuldig geselecteerde wijnen van Castello di Razzano biedt u de unieke kans om zelf een oordeel te kunnen geven over het de wijnen. Van Castello di Razzano hebben wij voor u de volgende wijnen geselecteerd.

                                                   


Extra informatie

Wijninformatie Nee
Kasteelinformatie

Castello di Razzano - Piemonte - Italië

Gelegen op één van de meest adembenemende plekken in Monferrato, omgeven door een landgoed van grote landschappelijke schoonheid, is Castello di Razzano de ideale start om de streek en haar wijnen te ontdekken.

Het eeuwenoude kasteel dat rondom een ruime omsloten binnentuin ligt is door de familie Olearo teruggebracht in haar oude glorie. Onder het kasteel liggen de gewelfde wijnkelders waar de wijnen van het landgoed in eiken vaten rijpen en op smaak komen. In de tuin rondom het landgoed vindt u rust, stilte en een prachtig uitzicht op het heuvelland.

Het kasteel is smaakvol en aangenaam chique aangekleed met prachtig geweven stoffen en ingericht met antieke meubels. De kamers zijn zeer comfortabel en hebben allen een prachtig uitzicht. In de suites heeft u de beschikking over een aparte zit- en slaapkamer.

In de wijnwinkel van Castello di Razzano kunt u de diverse wijnen proeven en daarbij uitleg krijgen van Riccardo Olearo, de zoon van de eigenaar des huizes.

Kasteelovernachtingen

Kijk hier voor meer informatie

Website

Kijk hier voor meer informatie