Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Proef Italië met Victor Russo en ga op culinaire ontdekkingreis

Proef & beleef Italië in Nederland. Kasteelwijnen biedt u in samenwerking met Victor Russo de unieke mogelijkheid om in Nederland kennis te maken met de authentieke smaken en geuren van echte Italiaanse producten en wijnen.

 


Een 
aantal keren per jaar keert Victor Russo terug naar zijn geboortestreek Umbrie en zijn geliefde Piemonte en Toscane om hier de lekkerste delicatessen te halen voor zijn Osteria in Leiden. Victor Russo’s Osteria is gevestigd in het oude centrum van Leiden (Vrouwensteeg 16), goed verborgen in een van de vele steegjes. In de Osteria, wat eigenlijk ‘herberg’ betekent, kunt u Italië proeven en ervaren door aan te schuiven aan de lange gezamenlijke tafels. 

Ook vindt u hier een kookstudio en een winkel waar allerlei (verse) lekkernijen staan uitgestald, zoals kazen, gerookte hammen, pasta en dolci. Victor Russo’s Osteria is de plek om culinaire inspiratie op te doen en kennis te maken met puur en (h)eerlijk Italiaans eten en drinken.

Verse seizoens- en streekproducten, direct van het land of de boerderij, passie voor authentieke eenvoud en smaak en de echte Italiaanse familiesfeer. Dit zijn kenmerken die u bij Victor Russo zult vinden - in zijn Osteria, tijdens een kookworkshop, bij een wijnproeverij of de catering Proef Italië.


Kookworkshop

 

Italiaanse Catering

     

Wijnproeverij

             
  Proef Italie Catering       Proef Italie wijnproeverij
             

Tijdens een kookworkshop leert u samen met vrienden, familie of collega’s Italiaanse streekgerechten bereiden en kunt u bijpassende wijnen proeven.

De kookworkshop vindt plaats in de Osteria of op een door u gekozen locatie, van ca. 8 tot 50 personen. Victor en zijn team laten u zelf kiezen uit diverse seizoensgebonden gerechten. U zult een fantastische avond hebben. 

 

Ook kunnen wij samen met Victor Russo de wijn & spijs regelen voor de catering van uw feest of bijeenkomst, receptie, borrel, etc.

Dit kan in de vorm van een heerlijk Italiaans buffet of in een andere vorm naar uw wens. U bepaalt daarbij zelf het aantal en soort gerechten voor de invulling van de catering Proef Italië.

     

In samenwerking met Victor Russo, Italiaans Sommelier, kunnen wij voor u, uw collega’s of vrienden een Italiaanse wijnproeverij (naar wens op een bijzondere locatie) regelen, met culinaire delicatessen en een expert die over de wijnen vertelt.  

Het zijn unieke wijnen, vaak van kleinere wijndomeinen, speciaal door ons en Victor Russo voor u geselecteerd en beoordeeld.

  Informatie aanvragen Catering       Informatie aanvragen wijnproeverij

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren