Welkom bij Kasteelwijnen

Mijn winkelwagen

You have no items in your shopping cart.

Wijnexcursie Saint Emilion (Dagexcursie)


Afhankelijk waar u vandaan komt


Circa 8 uur

Bij een dagexcursie Saint Emilion bezoekt u 2 Châteaus, een wijndiscoverytour met de auto en een stadswandeling in Saint Emilion, onderbroken door een heerlijke 3-gangen lunch.

U begint deze dagtocht met een stadwandeling door Saint Emilion volgens uw boekje en komt ondermeer langs het centrale plein, de beroemde toren en passeert legendarische châteaux als Ausone en Canon. Stipt 11.00 uur wordt u verwacht in het prestigieuze Château Villemaurine Grand Cru Classé AOC Saint Emilion voor een bijzonder boeiend bezoek met diverse verrassingen. Uiteraard is een proeverij onderdeel van dit bezoek.

Rond 12.30 gaat u in een van de leukste restaurantjes van Saint Emilion aan tafel voor een heerlijk drie gangenlunchmenu. Met lekker weer zit u op een heerlijk binnenplaatsje en overziet van hieraf het schilderachtige middeleeuwse plaatsje. Om 14.00 gaat u van start met de wijndiscoverytour en komt langs de beroemde wijngaarden van bijvoorbeeld Château Pétrus in Pomerol en alle satellieten van Saint Emilion zoals Montagne en Puisseguin. Hier bezoekt u een familiewijnbedrijf waar de passie er vanaf spat. Na de rondleiding krijgt u uiteraard een proeverij aangeboden. Desgewenst maakt u een schitterende uitgezette wandeling van ongeveer een uur midden door de wijngaarden.

Aan het einde van de wijndiscoverytour komt u terug in Saint Emilion om nog even langs beroemde wijnwinkels zoals ‘Etablissements Martin’ en ‘Bordeaux Classique’ te lopen, waar u desgewenst naar hartelust kunt proeven en kopen en naar Nederland kan laten verschepen! U sluit af in een van de vele mooie wijnbarren van het dorp of de tuin van het romantische Clos de Cordeliers. Als u de avondmaaltijd in St Emilion wilt gebruiken is daarvoor ruime gelegenheid voor ieders smaak en budget.

- Voor individuen (min. 2 personen)
- Voor groepen en individuen
- Bordeaux wijnexcursies kunnenn naar wens aangepast worden
.

Saint Emilion

Kosten dagexcursie € 75,- per persoon (Min. 2 personen)

Inbegregen
- Bezoek 'Topchâteau' met rondleiding, bezoek ondergrondse kelders afgesloten met een wijnproeverij
- Bezoek 'Familiechâteau' met rondleiding en proeverij
- Lunch 3 gangen menu met wijn, water, brood en koffie in Saint Emilion
- Wijndiscoverytour Saint Emilion met de auto
- Stadswandeling Saint Emilion te voet
- Wijntour start 9.30 uur en eindigt ongeveer 17.00 uur
- Reisgids met plattegrondjes en diverse (wijn)tips

Extra op aanvraag
- Specifieke wensen voor grote groepen

Informatie aanvragen - Reserveren
De wijnexcursie Saint Emilion/Libournais in de Bordeaux wordt uitgevoerd door Bordeaux Wijnreizen, een Nederlands reisbureau gevestigd in Bordeaux. Voor aanvullende informatie of een reserveringsaanvraag kunt u direct contact opnemen via hun website: www.bordeauxwijnreizen.nl

.